Hilfe-Center

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 10.05.24

Määritelmät

Henkilötiedot tarkoittavat kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön ('rekisteröity'); tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti erityisesti viittaamalla tunnisteeseen, kuten nimeen, tunnisteeseen, sijaintitietoihin, verkkotunnisteeseen tai yhteen tai useampaan kyseisen luonnollisen henkilön fyysisiin, fysiologisiin, geneettisiin, psyykkisiin, taloudellisiin, kulttuurisiin tai sosiaalisiin tekijöihin liittyen;

Käsittely tarkoittaa mitä tahansa henkilötietojen käsittelyä tai henkilötietojen tietojoukkoja, olivatpa ne automaattisia vai ei, kuten keräämistä, tallentamista, järjestämistä, rakenteistamista, säilyttämistä, sopeuttamista tai muuttamista, hakua, käyttöä, luovuttamista siirtämällä, levittämällä tai muutoin saataville asettamalla, rajaamista tai yhdistämistä, rajoittamista, poistamista tai tuhoamista;

Profilointi tarkoittaa mitä tahansa henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka koostuu henkilötietojen käytöstä tiettyjen henkilökohtaisten ominaisuuksien arvioimiseksi luonnollisen henkilön osalta, erityisesti hänen työsuorituksensa, taloudellisen tilanteensa, terveytensä, henkilökohtaisten mieltymystensä, kiinnostuksen kohteidensa, luotettavuutensa, käyttäytymisensä, sijaintinsa tai liikkeidensä analysoimiseksi tai ennustamiseksi;

Vastaava tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, virastoa tai muuta tahoa, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot; jos tällaisen käsittelyn tarkoitukset ja keinot määritellään unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä, vastaava tai sen nimeämisen erityiset perusteet voidaan määrätä unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä;

Käsittelijä tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, virastoa tai muuta tahoa, joka käsittelee henkilötietoja vastaavan puolesta;

Vastaanottaja tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, virastoa tai toista tahoa, jolle henkilötietoja luovutetaan, oli kyseessä sitten kolmas osapuoli tai ei. Kuitenkin julkisia viranomaisia, jotka voivat vastaanottaa henkilötietoja tiettyyn tutkintaan liittyen unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti, ei pidetä vastaanottajina; näiden tietojen käsittely kyseisten julkisten viranomaisten toimesta on sovellettavien tietosuojasääntöjen mukaista käsittelyn tarkoituksen mukaisesti;

Kolmas osapuoli tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, virastoa tai muuta tahoa, joka ei ole rekisteröity, vastaava, käsittelijä tai henkilötietojen käsittelyyn suoraan vastaavan tai käsittelijän alaisuudessa toimivien henkilöiden valtuuttama;

Rekisteröidyn suostumus tarkoittaa rekisteröidyn vapaasti antamaa, erityistä, informoitua ja yksiselitteistä ilmaisua hänen toiveistaan, joilla hän, lausunnon tai selkeän myönteisen toimenpiteen kautta, ilmaisee suostumuksensa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyyn;

Henkilötietojen tietoturvaloukkaus tarkoittaa tietoturvaloukkausta, joka johtaa henkilötietojen tahattomaan tai lainvastaiseen tuhoamiseen, menettämiseen, muuttamiseen, luvattomaan paljastamiseen tai niihin pääsyn saamiseen, siirtämiseen, säilyttämiseen tai muuhun käsittelyyn;

Yritysryhmä tarkoittaa määräävää yritystä ja sen valvonnassa olevia yrityksiä;

Valvontaviranomainen tarkoittaa itsenäistä julkista viranomaista, joka on perustettu jäsenvaltion lainsäädännön nojalla GDPR:n 51 artiklan mukaisesti;

Yleistä

Tämä ilmoitus yhdessä sivustolla saatavilla olevien yleisten ehtojen kanssa määrittelee perustan, jolla käsittelemme sinulta kerättyjä henkilötietoja tai joita meille annat. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi näkemyksemme ja käytäntömme koskien henkilötietojasi ja kuinka käsittelemme niitä. Rekisteröimällä pelaajatilin sivustolle vahvistat hyväksyväsi tämän tietosuojakäytännön. Ole hyvä ja huomaa, että jos et hyväksy tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä ehtoja ja päätät olla antamatta tarvittavia henkilötietoja, saatat rajoittaa pääsyäsi tiettyihin ominaisuuksiin ja palveluihin, joita tarjotaan tällä verkkosivustolla.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö muodostaa sopimuksen sinun ja yrityksen välille. On tärkeää huomata, että tätä tietosuojakäytäntöä saatetaan päivittää ja tarkistaa säännöllisesti. Vaikka teemme kohtuullisia ponnisteluja ilmoittaaksemme sinulle merkittävistä muutoksista, suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla nykyisistä käytännöistämme henkilötietojesi keräämisen, käytön ja suojauksen osalta. Sivuston ja/tai sen palveluiden jatkettu käyttö merkitsee hyväksyntääsi tietosuojakäytännölle.

Rooster.Bet arvostaa yksityisyyttäsi suuresti ja sitoutuu käsittelemään kaikki henkilötietosi läpinäkyvästi, oikeudenmukaisesti ja lainmukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö (yhdessä käyttöehtojen ja evästekäytännön kanssa) määrittelee perustan, jolla Rooster.Bet kerää, tallentaa ja käyttää henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme, sekä mitkä oikeutesi ovat ja miten laki suojaa niitä Euroopan parlamentin ja neuvoston 27. huhtikuuta 2016 antaman asetuksen (EU) 2016/679 luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta (yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti.

Tämä verkkosivusto on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille henkilöille, emmekä tahallisesti kerää tietoja alle tämän ikäisten henkilöiden osalta. Mikäli meille käy ilmi, että olemme keränneet henkilötietoja alle 18-vuotiaista henkilöistä verkkosivustomme väärinkäytön vuoksi, teemme parhaamme varmistaaksemme, että tällaisia tietoja käsitellään sovellettavan lain mukaisesti.

Tietoa meistä

Verkkosivusto Rooster.Bet ("Kasino", "Verkkosivusto", “Yritys”, "Me", "Meitä", "Meidän") on omistettu ja ylläpidetty Dama N.V. -yrityksen toimesta, joka on rekisteröity ja perustettu Curaçaon lakien mukaisesti, rekisterinumerolla 152125 ja rekisteröidyllä osoitteella Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao. Dama N.V.:llä on Antillephone N.V.:n myöntämä lisenssi ja se on säännelty (lisenssinumero 8048/JAZ2020-013).

Tietojenkäsittelijänä meillä on laillinen velvollisuus pelisääntöjen mukaan käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja saada niihin liittyviä palveluja.

Kun mainitsemme "Yritys", "Ryhmä", "me", "meitä" tai "meidän" tässä tietosuojailmoituksessa, viittaamme Dama N.V. -yritykseen.

Otamme yksityisyytesi vakavasti. Tästä syystä olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (“DPO”), jonka vastuulla on valvoa, että yritys noudattaa laillisia velvoitteitaan henkilötietojesi käsittelyn suhteen, ja joka on yhteyshenkilösi kaikkiin tämän tietosuojakäytännön liittyviin kysymyksiin. Mikäli sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää lakisääteisiä oikeuksiasi ja valitukset oikeuksiesi loukkaamisesta, ota yhteyttä DPO:hon sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Ota yhteyttä

Voit aina ottaa meihin yhteyttä tämän politiikan osalta, jos haluat:

  • Vahvistaa henkilötietojesi tarkkuuden, jotka olemme keränneet sinusta;
  • Kysyä meidän henkilötietojesi käytöstä;
  • Kieltää tulevan tietojesi käytön suoramarkkinointitarkoituksiin;
  • Saada kopion sinusta tallennetuista henkilötiedoista;

Jos olet suostunut vastaanottamaan markkinointimateriaaleja rekisteröityessäsi, saatamme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää koskien tuotteita, palveluita ja tarjouksia, perustuen suostumukseesi. Tähän voi kuulua tietoa tuotteista ja palveluista liikekumppaneiltamme, kuten kasinopelien tarjoajilta. Voit määrittää markkinointiasetuksesi henkilökohtaisessa tilissäsi seuraamalla linkkiä rooster.bet/profile

  1. Päivittää tai korjata meille antamiasi tietoja (tällaisissa tapauksissa sinun on annettava meille tarvittavat todisteet muutosten tekemiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja itsestäsi, ja sinun vastuullasi on varmistaa, että meillä on aina oikeat tietosi.

Täyttääksemme pyyntösi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, voit käyttää seuraavia kommunikointikeinoja:

Huomaa, että joissakin tapauksissa sähköpostit voivat päätyä roskapostiin tai olla teknisistä syistä tavoittamatta vastaanottajaa.

Jos pyyntöäsi ei käsitellä 10 päivän kuluessa, suosittelemme ottamaan uudelleen yhteyttä meihin selvennyksen saamiseksi käyttäen vaihtoehtoisia kommunikointikeinoja.

Kunnioitamme ja arvostamme yksityisyyttäsi. Voit aina ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tapauksissa, joissa

  • uskot yksityisyytesi loukatun
  • päätöksen saamisen määräaikoja rikotaan
  • tarvitset tämän tietosuojakäytännön määräysten selvennystä
  • haluat saada kopion henkilötiedoistasi, jotka on tallennettu kaikkiin Dama N.V. -lisenssin alaisiin

Pyrkimyksemme on vastata kaikkiin perusteltuihin pyyntöihin kuukauden sisällä. Joskus vastaaminen voi kuitenkin kestää pidempään kuin kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

Keräämämme tiedot

  • Antamasi tiedot. Nämä ovat kaikki ne tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi lomakkeita tilin rekisteröintisivuillamme, sekä kaikki muut tiedot, jotka lähetät meille verkkosivuston kautta tai sähköpostitse. Niihin sisältyy tietoja, jotka annat rekisteröityessäsi sivustomme käyttäjäksi, tilatessasi palveluamme, tehdessäsi talletuksia, vetoja tai nostoja sivustollamme, osallistuessa chat-huoneisiin, hyväksyessäsi bonuksia tai muita tarjouksia sivustollamme, kaikki meille antamasi asiakirjat, mukaan lukien varallisuuden alkuperää koskevat kyselylomakkeet ja niihin liittyvät asiakirjat, ja kun raportoit meille ongelmasta tai teet valituksen. Tiedot, jotka annat meille, voivat sisältää nimesi, käyttäjänimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, asuinmaasi ja kansalaisuutesi, henkilötunnuksen, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, taloudellisia ja luottokorttitietoja, henkilökohtaisen kuvauksen, henkilöllisyystodistuksen, osoitteen todistuksen, varojen todistuksen ja valokuvan.
  • Tekniset tiedot. Niihin sisältyy Internetin protokollan (IP) osoite, jota käytetään yhdistämään tietokoneesi Internetiin, kirjautumistietosi, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykkeen asetus, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta, tietoa vierailustasi, mukaan lukien täydelliset yhtenäiset resurssilokattomat osoitteet (URL), evästeistä vastaanotetut tiedot. Viittaa Evästetiedotteeseemme saadaksesi lisätietoja käytössä olevista evästyypeistä.
  • Pelitiedot. Pelit, joita olet pelannut, ja kunkin pelin ja sivun kesto, sivuvuorovaikutustiedot,
  • Analyytiikka. Joissakin tapauksissa voimme kerätä tietoja palveluiden käytöstäsi, kuten sovellusten käyttöä, lokitiedostoja, käyttäjätoimintaa (esimerkiksi katsotut sivut, tietyn ajan sivuilla vietetty aika, verkkoselailu, klikkaukset, toiminnot jne.), aikaleimoja, hälytyksiä jne. Tämä tieto kerätään muun muassa vianetsintään ja virheiden korjaamiseen, sekä tutkimus- ja analyysitarkoituksiin palveluiden käytöstäsi.
  • Tiedot, jotka saamme muista lähteistä. Näitä ovat tiedot, jotka saamme sinusta, jos käytät mitä tahansa meidän sivustoistamme tai palveluistamme, jotka toimivat Ryhmän toimesta. Mikäli käytät tilejä useilla Ryhmän sivustoilla, saatamme koota sinusta generoituneita tietoja yhteen tietovarastoon. Tällaiset tiedot ovat meille tärkeitä tilastollisiin tarkoituksiin, mutta myös erityisen relevantteja rahanpesun estämis- ja vastuullisen pelaamisen velvoitteissamme lain mukaan.

Toimiessamme palveluntarjoajina sinulle, työskentelemme myös tiiviissä yhteistyössä kolmansien osapuolten tietojenkäsittelijöiden, yhteisön tai itsenäisten tietojenkäsittelijöiden (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, alihankkijat teknisissä, maksu- ja toimituspalveluissa sekä markkinointitiedon toimittamisessa (kuten CRM-työkalujen tarjoajat, sähköpostimarkkinointikumppanit, SMS-palveluntarjoajat, suorajakelujakelijat ja ulkoisten puheluiden tarjoajat), mainosverkot ja kumppaniohjelmat, analytiikkapalvelut, due diligence -tiedonhankintayritykset, hakutietopalvelut, luottotietoyhtiöt). Tähän luokkaan kuuluvat tiedot, jotka saamme kustantajiltamme, mainostajiltamme ja muilta kumppaneilta, joiden kanssa työskentelemme auttaaksemme meitä toimittamaan mainoksia ja personoituja sisältöjä sinulle, sekä tunnistamaan sinut eri selaimissa ja laitteissa. Tähän saattaa sisältyä pseudonyymisiä mainostajan tunnisteita, jotka jotkut mainostajat tai muut kolmannen osapuolen mainosalustat valitsevat jakaa kanssamme. Tietojenkäsittelijät käsittelevät henkilötietoja kirjallisten ohjeidemme mukaisesti, ja heidän toimintansa rajoittuu niihin, joita tarvitaan auttamaan meitä palvelun toimittamisessa sinulle.

Sinusta tallennetut tietokategoriat

Henkilötiedot tarkoittavat mitä tahansa tietoa yksilöstä, josta kyseinen henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti. Siihen ei sisälly tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

Sinusta kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:

Henkilöllisyystiedot sisältävät etunimen, toisen nimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen, syntymäajan, sukupuolen.

Yhteystiedot sisältävät asuinpaikan osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumerot ja muut saatavilla olevat kommunikaatiotavat.

Talousdata sisältää tiedot palkastasi ja varallisuudestasi, tiedot varojen lähteistä, joita käytät tallettamiseen meillä, sekä pankkitilin, maksukortin tai maksutilin tiedot, mukaan lukien tiedot pankkitileistä, skannatut asiakirjat, jotka vahvistavat tulosi ja vastaavat asiakirjat, jotka on kerätty KYC-tarkoituksia varten.

Transaktiotiedot sisältää tiedot talletuksista ja nostoista, panostuksesta ja muista yksityiskohdista peleistä, joita olet pelannut sivustoillamme.

Tekniset tiedot sisältää Internetin protokolla (IP) -osoitteen, kirjautumistietosi, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykkeen asetuksen ja sijainnin, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan ja muun teknologian laitteissa, joita käytät tämän verkkosivuston käyttämiseen.

Käyttötiedot sisältää tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme, online-tunnistetta sisäänkirjautumiseen (sähköposti), salasanaa (salattuna), pelit, joita olet pelannut, kirjautumis- ja uloskirjautumisajat, pelaamisen kesto, lunastetut bonukset ja tarjoukset, vastuullisen pelaamisen tiedot, rajat ja historia ja AML-luokitus.

Markkinointi- ja viestintätiedot sisältää mieltymyksesi markkinointiviestien vastaanottamiseen meiltä ja kolmansilta osapuolilta sekä viestintämieltymyksesi.

Erityiset henkilötietokategoriat. Mikäli annat meille tällaisia tietoja itse ja täyttääksemme oikeudelliset velvollisuutemme, meidän on myös kerättävä joitakin sinusta erityisiä henkilötietokategorioita, kuten

  • Tiedot vastuullisesta pelaamisesta, jotka voidaan katsoa lääketieteellisiksi tiedoiksi
  • Tiedot rodustasi tai etnisestä alkuperästäsi, jotka voidaan saada lähettämistäsi asiakirjoista.

Miten voimme käyttää tietojasi

Tietoja, jotka annat meille:

– täyttääksemme velvollisuutemme sinun ja meidän välillä solmittujen ehtojen perusteella ja tarjotaksemme sinulle pelaamispalveluja, joita pyydät meiltä, hyväksyäksesi talletuksesi ja käsitelläksesi nostosi, suorittaaksemme petostenhallintaprosesseja, vastataksemme mihin tahansa kyselyyn tai valitukseen, jonka sinulla saattaa olla, sekä muihin pääasiassa niihin liittyviin asioihin, jotka liittyvät tarjoamiimme pääpalveluihin;

– mikäli olet antanut suostumuksesi ottaa sinuun yhteyttä Ryhmän markkinointitiedolla, tarjotaksemme sinulle tietoa palveluistamme, bonussuunnitelmista ja tarjouksista sekä tietoa Ryhmän tai sen brändien operoimien sivustojen tuotteista ja tarjouksista, nykyisistä tai tulevista;

– tarjotaksemme räätälöityä mainontaa sivustolla perustuen vuorovaikutukseesi sivuston tai käyttötietojesi kanssa;

– ilmoittaaksemme sinulle palvelumme muutoksista;

– täyttääksemme velvoitteemme rahanpesun vastaisesta lainsäädännöstä ja säännöksistä sekä muista ajoittain voimassa olevista laeista.

Tietoja, jotka keräämme sinusta:

– sivustomme hallinnointiin ja sisäisiin toimiin, mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, tutkimus, tilastolliset ja kyselytarkoitukset. Tällaiset tiedot kerätään yleensä evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydät evästetiedotteestamme, joka sisältää myös ohjeet evästeiden poistamiseen;

– ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinointitiedolla, tarjotaksemme sinulle tietoa palveluista, bonussuunnitelmista ja tarjouksista sekä tietoa brändiltä, johon olet rekisteröitynyt, tai markkinointitietoa brändikumppaneilta, jos olet antanut suostumuksesi vastaanottaa tällaisia materiaaleja;

– suorittaaksemme petostenhallintaa ja riskienhallintatoimia, mukaan lukien tilisi riskiprofiilin tai riskiluokituksen määrittäminen;

– arvioidaksemme käyttäytymistäsi ja kuvioita sivustolla, jotka auttavat rakentamaan yksityiskohtaisen asiakasprofiilin sinusta, erilaisilla aiheilla, mukaan lukien mutta ei rajoittuen:

- Yritys voi luoda bonusväärinkäyttäjien rekisterin, ja näihin listalla olevat henkilöt voivat olla suljettuja pois tulevista tarjouksista tai jopa estettyjä käyttämästä Yrityksen palveluita. Tämä sisältää muiden petosten ja petollisen käyttäytymisen analyysin.

- Seuramme ja tarkkailemme myös tapahtumiasi ja käyttäytymistäsi vastuullisen pelaamisen syistä, varmistaaksemme, että vuorovaikutuksesi kanssamme pysyy hauskaa ja viihdyttävää eikä vaarallista sinulle. Saatamme määrittää tilillesi vastuullisen pelaamisen pisteytyksen keräämiemme tietojen ja vastuullisen pelaamisen kyselylomakkeen perusteella, jonka saatamme ajoittain pyytää sinua täyttämään. Arvioinnin seurauksena voit saada merkinnän "Ongelmapelaajana" tai alttiina uhkille, jotka liittyvät uhkapeliriippuvuuteen.

- Sitoutuneena rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämiseen me voimme myös analysoida henkilötietojasi ja vertailla niitä kolmannen osapuolen tietolähteisiin, luoda sinusta AML-profiilin ja antaa tilillesi riskiluokituksen keräämiemme tietojen perusteella sekä tiedoilla, jotka olet antanut meille ja joita olemme keränneet sinusta. Me pidämme myös rekisteriä kaikista korkean riskin asiakkaista rahanpesun näkökulmasta.

Huomaa, että näitä tarkoituksia varten käytämme osittain profilointia, jossa lopullinen päätös tehdään ihmisillä, mutta profiloinnin logiikkaa ja siitä saatavia tietoja ei voi paljastaa, koska se mahdollistaisi asiakkaiden kiertämisen näitä liiketoiminnan ja lakivelvoitteiden suojaamiseen tähtääviä valvontamekanismeja.

– parantaaksemme sivustoamme varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaimmin sinulle ja tietokoneellesi;

– mahdollistaaksemme sinun osallistumisesi interaktiivisiin ominaisuuksiin palvelussamme, kun valitset tehdä niin;

– osana pyrkimyksiämme pitää sivustomme turvallisena ja suojattuna;

– mitataksemme tai ymmärtääksemme mainonnan tehokkuutta, jonka tarjoamme sinulle ja muille, sekä tarjotaksemme sinulle asiaankuuluvia tarjouksia;

– ehdottaaksemme ja suositellaksemme sinulle tuotteitamme.

– Keräämme myös, käytämme ja jaamme Koottuja tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Koottuja tietoja voidaan johdattaa henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä henkilötietoina laissa, koska nämä tiedot eivät suoraan tai epäsuorasti paljasta henkilöllisyyttäsi. Esimerkiksi voimme yhdistää käyttötietosi laskemaan prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tiettyä verkkosivuston ominaisuutta. Jos kuitenkin yhdistämme tai yhdistämme Koottuja tietoja henkilötietojesi kanssa niin, että ne voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, jotka käsitellään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Tietoja, jotka saamme muista lähteistä:

Yhdistämme nämä tiedot niihin tietoihin, jotka annat meille, ja tietoihin, jotka keräämme sinusta. Käytämme näitä tietoja ja yhdistettyjä tietoja yllä kuvattuihin tarkoituksiin (riippuen saamistamme tietotyypeistä). Muita lähteitä ovat ikätodentamistyökalujen, henkilöllisyyden tai osoitteen todentamispalvelujen kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, viranomaiset tai tahot, jotka ylläpitävät keskitettyjä tietokantoja ongelmapelaajista, PEP- ja sanktiohakujen tarjoajat ja muut vastaavat tarjoajat, joiden kanssa saattaisimme solmia sopimuksia aika ajoin. Saatamme myös saada tietoja sinusta, jotka on kerätty Ryhmän operoimilta muilta sivustoilta, mikä auttaa meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua tai pitämään poissa bonusten väärinkäyttäjiä ja ongelmallisia pelaajia palveluistamme.

Lainmukainen peruste henkilötietojen käsittelylle

Olemme alla taulukkomuodossa kuvanneet kaikki tavat, joilla suunnittelemme käyttävämme henkilötietojasi, ja sen, mitä oikeudellisia perusteita käytämme siihen. Olemme myös tunnistaneet, mitkä ovat meidän oikeutetut etumme tarvittaessa. Henkilötietojen käsittelyyn liittyen lainsäädännölliseen velvoitteeseen viittaamme rahanpesudirektiivin (EU) 2015/849 Euroopan parlamentin ja neuvoston säännöksiin.

Kerätyt tiedot

Miten tiedot kerätään?

Keräämisen tarkoitus

Tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta

Tunnuksen tiedot - tähän sisältyy koko nimi, sähköposti, valitsemasi käyttäjänimi, syntymäaika, sukupuoli

Pyydetään rekisteröitymisen yhteydessä

(1) Asiakkaan tunnistaminen ja uniikin asiakasprofiilin luominen

(2) Asiakkaan todentaminen AML (rahanpesun torjunta)-tarkoituksiin

(3) Asiakkaan tunnistaminen, kun yhteydenotto tapahtuu

(1) Sopimuksen täyttäminen

(2) Lakisääteinen velvoite

(3) Sopimuksen täyttäminen

Yhteystiedot - tähän sisältyy sähköpostiosoite, kotiosoite, matkapuhelinnumero, Skype tai muut käytettävissä olevat viestintävälineet

Pyydetään rekisteröitymisen tai KYC-menettelyn yhteydessä

(1) Asiakkaan tunnistaminen ja uniikin asiakasprofiilin luominen

(2) Asiakkaiden tukipalveluihin yhteydenotto

(3) Brändin markkinointimateriaalin levitys

(4) Toisen konsernin brändien markkinointimateriaalin levitys

(5) Pelaajan henkilöllisyyden todentaminen

(1) Sopimuksen täyttäminen

(2) Sopimuksen täyttäminen

(3) Oikeutettu etu

(4) Suostumus

(5) Lakisääteinen velvoite

Todentamistarkoituksiin tarvittavat tiedot - tähän sisältyy henkilöllisyystodistuksesi, osoitetodistuksesi ja mahdollisesti varojen ja varallisuuden lähteeseen liittyvät tiedot

Ladattava pelaajaprofiiliin pyynnöstä; saatetaan pyytää joko verkkosivuston ponnahdusikkunasta tai sähköpostitse

(1) Pelaajan tunnistaminen

(2) Tarvitaan AML-lain noudattamiseksi

(1) Lakisääteinen velvoite

(2) Lakisääteinen velvoite

Taloudelliset tiedot - tähän sisältyvät taloudelliset tiedot, jotka liittyvät valitsemiisi talletus- ja nostomenetelmiin, joten pankkitietosi, maksukorttitietosi tai kaikki valittuun maksutapaan liittyvät tiedot

Kerätään talletuksen/noston yhteydessä pelaajatilille. Voidaan kerätä myös sähköpostin, chatin tai puheluiden välityksellä, jos meillä on kysyttävää

(1) Tarvitaan palvelun tarjoamiseen (esim. varojen tallettaminen pelaajatilille)

(2) Tarvitaan KYC-tarkistuksiin (varojen lähde)

(3) Tarvitaan tietoturvatarkistuksiin

(4) Suljettu silmukkapolitiikan varmistamiseksi

(1) Sopimuksen täyttäminen

(2) Lakisääteinen velvoite

(3) Oikeutettu etu

(4) Lakisääteinen velvoite

Transaktiotiedot - tähän sisältyvät yksityiskohdat maksuista, jotka teet ja jotka sinulle tehdään;

Luodaan automaattisesti talletusten ja nostojen yhteydessä

(1) Tarvitaan palvelun tarjoamiseen

(2) Tarvitaan AML-lain ja pelilisenssin vaatimusten noudattamiseen

(3) Tarvitaan toimintasi seuraamiseen sosiaalisen vastuun toimenpiteitä varten

(1) Sopimuksen täyttäminen

(2) Lakisääteinen velvoite

(3) Lakisääteinen velvoite

Pelaamiseen liittyvät tiedot - tähän sisältyvät yksityiskohdat peleistä, joita pelaat verkkosivustollamme (eli pelaamistoimintasi)

Luodaan automaattisesti pelaamisen yhteydessä

(1) Tarvitaan palvelun tarjoamiseen

(2) Tarvitaan etäpelaamista koskevan lain noudattamiseen

(1) Sopimuksen täyttäminen

(2) Lakisääteinen velvoite

Tiedot viestinnästä kanssamme (sähköpostitse, live-chatissa, puhelimitse)

Sähköpostikirjeenvaihto ja live-chat, kun yhteydenotto tapahtuu, puhelut voidaan tallentaa rekisteröintivaatimusten vuoksi

(1) Tarvitaan palvelun tarjoamiseen (asiakaspyyntöjen käsittely, tärkeistä asioista viestiminen)

(2) Voidaan käyttää riskienhallintaan, ammattineuvonantoon tai oikeudellisten vaatimusten perustamiseen ja puolustamiseen, oli se sitten oikeudellinen menettely tai oikeuden ulkopuolinen menettely

(1) Sopimuksen täyttäminen

(2) Oikeutettu etu

Profiilitiedot - Tiedot pelaamistottumuksistasi ja mieltymyksistäsi

Luodaan automaattisesti pelaamisen yhteydessä tai evästeitä käyttämällä mieltymysten tallentamiseksi

(1) Voidaan käyttää aggregoituna ja anonymisoituna parantamaan palvelua

(2) Voidaan käyttää yksilöllisempään käyttökokemukseen

(3) Segmentointi AML- ja sosiaalisen vastuun toimenpiteitä varten

(4) Kohdennettuun markkinointiin

(1) Oikeutettu etu. Anonymisoitu tieto ei ole henkilötietoa tämän jälkeen.

(2) Suostumus

(3) Lakisääteinen velvoite

(4) Suostumus

Vastuullisen pelaamisen tiedot

Itsearviointitestit

(1) Vastuullisen pelaamisen profilointi

(2) Pelaamistoiminnan tunnistaminen ja tutkiminen vastuullisen pelaamisen tarkoituksiin

(1) Lakisääteinen velvoite

(2) Oikeutettu etu

Tekniset tiedot - tähän voi sisältyä Internetin protokolla (IP)-osoitteesi, kirjautumistietosi, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykkeen asetus ja sijainti, käyttöjärjestelmä ja alusta.

Käyttötiedot - sisältää tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme

Evästetiedot

(1) Sijaintitiedot / IP:n käyttö varmistaaksemme, että asiakas ei ole rajoitetusta tai korkean riskin maasta

(2) Sijaintitiedot / IP-osoite varmistaa, ettei asiakas käytä proxyja tai VPN:iä, jotta varmistetaan, ettei asiakas väärinkäytä bonuksia tai tee petoksia hakemuksella

(3) Kaikki muut tiedot (mukaan lukien sijainti ja IP) käytetään verkkosivuston toiminnan parantamiseen, teknisten ongelmien vianmääritykseen, uusien tuotteiden luomiseen eri alustoille

(1) Lakisääteinen velvoite

(2) Oikeutettu etu

(3) Oikeutettu etu

Oma RTP-tieto - saattaa sisältää osumatahtisi, kokonaispyörähdysten lukumäärän, kokonais-RTP:n tililläsi, oman RTP:si verrattuna pelien RTP:iin, suurimman voiton tietyissä peleissä ja panoksen, jolla saavutettiin kyseinen voitto

Luodaan automaattisesti pelaamisen yhteydessä

(1) Varmistaa, että olemme linjassa kaikkien asiaankuuluvien vaatimusten kanssa koskien palvelumme RTP:tä

(1) Lakisääteinen velvoite

Evästetiedot - katso Evästekäytäntömme lisätietoja siitä, miten ja mihin tarkoituksiin keräämme evästeitä.

Tietojen jakaminen

Palvelumme luonteen vuoksi voimme tarvita luottamuksellisia kolmansia osapuolia käsittelemään tietojasi kuten tässä Tietosuojakäytännössä selitetään. Näitä kolmansia osapuolia ovat:

- Ryhmän jäsenet, joilla on tarve päästä käsiksi henkilötietoihisi tarjotakseen pyytämäsi palvelut. Saamamme ja keräämämme tiedot sinusta voidaan jakaa ryhmän jäsenten kanssa, ja he voivat käyttää näitä tietoja petosten ja bonusten väärinkäytön estämiseen, rahanpesun torjuntaan ja vastuullisen pelaamisen syihin noudattaakseen ryhmän lakisääteisiä velvoitteita ja oikeutettuja liiketoimintaintressejä;

- Kaikille ryhmän jäsenille muiden ryhmän yksiköiden tarkoituksiin, jotta ne voivat ottaa sinuun yhteyttä ja tarjota tietoa tuotteistaan ja palveluistaan, edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi vastaanottaa suoramarkkinointia, joka liittyy ryhmän muiden sivustojen toimintaan;

- Yrityksen työntekijät, erityisesti tietosuojavastaava, rahanpesuvastaava, maksu- ja petoksenestotarkastajat, asiakastukitiimin jäsenet, asiakassäilytysryhmän jäsenet, VIP-pelaajien johtajat sekä muut valitut työntekijät, joilla on pääsy henkilötietoihisi tehtäviensä suorittamiseksi ja sinulle avun tarjoamiseksi sekä pyytämiesi palvelujen tarjoamiseksi.

Henkilöstömme, joka pääsee käsiksi pelaajan henkilökohtaisiin tietoihin tai joka on yhteydessä niiden käsittelyyn, on allekirjoittanut salassapitosopimuksen (NDA) pelaajan tietojen luottamuksellisuuden kunnioittamiseksi.

- Pelin tarjoajat – joskus pelin tarjoajamme saattavat tarvita pääsyn tiettyihin tietoattribuutteihin (kuten käyttäjänimi ja IP-osoite, esimerkiksi) tarjotakseen meille pelaamiasi pelejä verkkosivustollamme. Tarkista heidän tietosuojailmoituksensa kyseisen pelin tarjoajan asianmukaisella verkkosivustolla;

Kun pelaat NetEnt:n kehittämiä kasinopelejä, NetEnt:n tietosuojakäytäntö koskee myös sinua. Tämä käytäntö löytyy NetEntin tietosuojakäytännöstä täältä.

- Maksupalveluntarjoajat ja niihin liittyvät palveluntarjoajat – samoin voimme jakaa joitain henkilötietojasi niiden maksupalveluntarjoajien kanssa, joita käytät maksujen tekemiseen ja vastaanottamiseen verkkosivustollamme. Tarkista heidän tietosuojailmoituksensa kyseisen maksupalveluntarjoajan asianmukaisella verkkosivustolla;

- Markkinointikumppanit - jos annat meille suostumuksesi lähettää sinulle markkinointia ja tarjouksia, saatamme jakaa yhteystietosi (kuten sähköpostiosoite tai postiosoite) markkinointikumppaneidemme kanssa, jotka huolehtivat kaiken markkinointimateriaalin lähettämisestä sinulle, mukaan lukien markkinointisähköpostit ja tekstiviestit, suoramarkkinointi ja joskus myös puhelut sinulle.

- Viranomaiset tai sääntelyviranomaiset - Voimme tarvittaessa tai lain määräämänä antaa henkilötietosi lainvalvontaviranomaisille, hallituksellisille tai sääntelyviranomaisille, tuomioistuimille tai muille julkisille viranomaisille. Voimme vastustaa tällaisia pyyntöjä, jos uskomme niiden olevan suhteettomia, epämääräisiä tai niissä ei ole asianmukaista valtuutusta, mutta emme lupaa kiistää jokaista pyyntöä;

- Asiakasviestintäohjelmisto – käytämme kolmannen osapuolen ohjelmistoa auttamaan meitä viestinnässä kanssasi. Tämä ohjelmisto mahdollistaa meille sähköpostien lähettämisen ja sinun kanssasi keskustelun live-chatissa aina kun sinulla on kysyttävää;

- AML- ja petostentorjuntatyökalut, ikä- ja henkilöllisyystarkistustyökalujen toimittajat ja muut toimittajat, jotka voivat varmentaa Asiakkaan tuntemisen (KYC-tiedot yleisesti) – saatamme käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja tiettyjen AML- ja petostentorjuntatarkistusten suorittamiseen, jotka ovat tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi tässä suhteessa.

- Lisäksi voimme myös luovuttaa henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos Yhtiö käy läpi rakenteellisia muutoksia, kuten sulautuminen, yritysosto toisen yrityksen toimesta tai osittainen yritysosto, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai siirtoon. Ilmoitamme, osana politiikkaamme, pelaajillemme sähköpostitse ennen tällaisen henkilötietojen siirron toteuttamista.

- Valitut kolmannet osapuolet, joilla on kanssamme tehty tietojenkäsittelysopimus, joka varmistaa henkilötietojesi suojaamisen, mukaan lukien:

– asianajajamme, neuvonantajamme, konsulttimme, joita saattaa olla tarpeen aika ajoin riskien hallintaa, ammatillista neuvontaa tai oikeudellisten vaateidemme perustamista ja puolustamista varten, oli kyseessä sitten oikeudenkäynti tai oikeudenkäyntimenettely. Tämä saattaa edellyttää pääsyä henkilötietoihin;

– hallituksen elimet, sääntelyviranomaiset, jotka rekisteröivät ongelmapelaajia tai muihin vastuullisen pelaamisen tarkoituksiin.

– mikä tahansa yritys, hallinnollinen elin, sääntelyviranomainen, joka ylläpitää rekisteriä tai tietokantaa, jonka tarkoituksena on estää rikollisuutta, rahanpesua tai terroristien ja leviäjien rahoittamista.

Varmistamme aina, että kaikki kolmannet osapuolet, jotka pääsevät henkilötietoihisi, sitoutuvat kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lainmukaisesti kaikkina aikoina noudattaen Tietosuojakäytäntöämme ja tiukkoja käyttäytymiskoodistojamme. Emme salli minkään kolmannen osapuolen palveluntarjoajan käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Tällaisten kolmansien osapuolten (tunnetaan myös nimellä ”tietojenkäsittelijät”) käsittely suoritetaan yksinomaan tietyille tarkoituksille ja noudattaen ohjeitamme Tietojenkäsittelijänä ja puolestamme, ja tällaiset kolmannet osapuolet saavat käyttää henkilötietojasi vain siihen määrään asti, kuin me itse olemme oikeutettuja. Lisäksi kaikissa tapauksissa pyrimme varmistamaan, että emme jaa enempää tietoja kuin on tarpeen jaettavaksi palveluntarjoajien tulee suorittaa käsittelytoimet ohjeidemme mukaisesti.

Henkilötietojen siirrot Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Meidän tai palveluntarjoajiemme saattaa olla tarpeen siirtää henkilötietojasi Euroopan unionin (EU), Euroopan vapaakauppajärjestön (EFTA) alueiden ja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisille maille, jotta voimme tarjota sinulle palvelujamme tai käyttää palveluntarjoajia ja tietojenkäsittelijöitä. Kuitenkin, yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti, meidän on taattava henkilötietojesi suoja siirtojen aikana.

Tämä siirto voi olla tarpeen voidaksemme tarjota sinulle palvelujamme, kuten:

  1. a) Vetojesi ja maksutapahtumiesi käsittely;
  2. b) Sinun pyytämiesi peli- ja muut sivupalvelut, joita haet sivustoltamme;
  3. c) Tarvittavien tunnistamis- ja varmennustarkistusten suorittaminen;

Varmistaaksemme asianmukaisen suojan henkilötiedoillesi siirtojen aikana kolmansiin maihin, toteutamme asianmukaisia safeguardeja, kuten Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita tietosuojaa varten. Huolehdimme myös kaikista tarvittavista toimenpiteistä varmistaaksemme, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön sekä kaikkien sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Käyttämällä palvelujamme ja käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt henkilötietojesi mahdollisen siirron kolmansiin maihin ja näiden suojatoimenpiteiden toteuttamisen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita näistä siirroista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden keräämisen tarkoituksia varten. Tällaisia tarkoituksia voivat olla lakisääteisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttäminen.

Kun määritämme soveltuvan säilytysajan tietoihisi, otamme huomioon useita tekijöitä, kuten tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitukset, meille asetetut sovellettavat lait ja/tai sääntelyvaatimukset, henkilötietojen luonne ja arkaluontoisuus sekä mahdolliset riskit, jotka liittyvät tietojen luvattomaan käyttöön tai paljastamiseen.

Kuten sanotaan käyttöehdoissamme sekä sinä että kasino voitte päättää sulkea pelaajatilin milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietosi ennätteillä niin kauan kuin laki vaatii. Tätä tietoa käytetään vain, jos sitä tarvitaan toimivaltaisten viranomaisten toimesta taloudellisten ja verotuksellisten tietojen, petosten, rahanpesun tai muiden laittomien toimien tutkimuksissa.

Saattaa myös olla, että pidämme tietojesi anonymisoituja johdannaisia sisältöjemme ja markkinointiviestintämme parantamiseksi, missä automaattista päätöksentekoa ei ole mukana.

Huomaa, että Euroopan unionin lisensoiduissa pelilupajärjestelyissä voimassa olevien rahanpesun vastaisten määräysten vuoksi olemme velvollisia säilyttämään pelaajien rekisteröitymisen yhteydessä toimitetut henkilötiedot ja kaikki pelaajatilin toimintajaksolla välitetyt tiedot vähintään viiden vuoden ajan viimeisen pelaajatapahtuman tai tilin sulkemisen jälkeen. Siksi pyyntöjä tietojen poistamiseksi ennen tämän ajanjakson päättymistä ei voida käsitellä.

Oikeutesi

Tietosuojalaki antaa sinulle, tietosubjektina, tietyissä tilanteissa tiettyjä oikeuksia. Lain mukaisesti sinulla on oikeus:

  • - Pyytää pääsyä henkilötietoihisi - Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää maksutta kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta;
  • - Pyytää henkilötietojesi oikaisemista – Tämä tarkoittaa, että jos meillä on sinusta puutteellisia tai virheellisiä henkilötietoja, sinulla on oikeus saada ne oikaistuiksi. Huomaa kuitenkin, että saatamme tarvita sinulta näyttöä ja dokumentaatiota (kuten henkilöllisyystodistusta tai osoitetodistusta) tukemaan pyyntöäsi. Sitä voidaan kieltäytyä toteuttamasta lakisääteisten velvoitteidemme vuoksi
  • - Pyytää henkilötietojesi poistamista - Tämä tarkoittaa, että voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos meillä ei ole enää laillista perustetta niiden käsittelyyn tai säilyttämiseen. Ole kuitenkin tietoinen siitä, että tämä oikeus ei ole absoluuttinen – eli emme voi täyttää pyyntöäsi, jos meidän on lakisääteisen velvollisuuden vuoksi säilytettävä tiedot tai jos meillä on perusteita sille, että tietojen säilyttäminen on tarpeen puolustautuaksemme oikeudellisessa riidassa;
  • - Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos tukeudumme oikeutettuihin etuihimme (tai kolmannen osapuolen etuihin) henkilötietojesi käsittelyssä ja koet, että henkilötietojesi käsittely tällä tavalla vaikuttaa perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Kuitenkin joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottava oikeutettu peruste käsitellä tietojasi, mikä voi syrjäyttää oikeutesi ja vapauttasi. Voit esittää vastalauseesi henkilötietojesi käsittelyä kohtaan edellä mainituilla yhtiön oikeutetuilla eduilla perustellen ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme;
  • - Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista – Voit pyytää meitä väliaikaisesti keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn jossain seuraavista tilanteista: (a) kun haluat meidän varmistavan tietojen tarkkuuden, (b) kun tietojen käyttö on lainvastaista, mutta et halua meidän poistavan sitä, (c) kun tarvitset meidän säilyttävän tietosi vaikka emme enää tarvitse niitä, jotta voit esittää, toteuttaa tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia, tai (d) kun olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on varmistettava, onko meillä olemassa syrjäyttäviä oikeutettuja perusteita niiden käyttöön;
  • - Pyytää henkilötietojesi siirtoa (eli tietojen siirrettävyyttä) – Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä toimittamaan sinulle tiettyjä tietoja, joita me käsittelemme sinusta, jotta voit siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus koskee vain automaattisesti hankittuja tietoja, joita alun perin annoit meille suostumuksella käyttää, tai joita käytimme suorittaaksemme velvoitteemme sinua ko htaan tehdyn sopimuksen mukaisesti;
  • - Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos tukeudumme suostumukseesi tietojen käsittelyssä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tiliprofiilisi asetuksissa verkkosivustolla;
  • - Tehdä valitus valvontaviranomaiselle;

Jotta voit käyttää oikeuksiasi kuten edellä on selitetty, meidän saattaa olla tarpeen pyytää tietoja sinusta auttamaan meitä varmistamaan henkilöllisyytesi. Tämä on turvatoimenpide, jotta voimme olla varmoja, että henkilölle, jolle luovutamme henkilötietosi, olet todella sinä.

Tulemme tekemään parhaamme vastataksemme kaikkiin perusteltuihin pyyntöihin yhden kuukauden kuluessa pyynnön tekemisestä. Jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä tiettynä ajanjaksona, saattaa kestää hieman kauemmin. Tällöin ilmoitamme sinulle tästä jatkosta.

Automaattinen päätöksenteko

Liiketoimintasuhteidemme perustamisessa ja toteuttamisessa emme yleensä käytä täysin automaattista päätöksentekoa. Jos käytämme tätä menettelyä yksittäisissä tapauksissa, ilmoitamme siitä sinulle erikseen, mikäli se on lain vaatimus.

Tietojesi turvallisuus

Tunnustamme täten, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilötietojasi pelaajatilisi hallinnointitarkoituksiin, olemme sitoutuneet tiukkoihin lainsäädännöllisiin määräyksiin henkilötietojen suojaamisesta.

Siksi pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen, sovellettavien määräysten ja alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Sitoutuneina tarjoamaan turvallisia palveluja pelaajille toteutamme kaikki kohtuulliset varotoimet varmistaaksemme, että kaikki meille toimittamasi tiedot pysyvät turvassa.

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimet estääksemme henkilötietojesi vahingossa tapahtuvan menetyksen, käytön tai luvattoman pääsyn, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi vain niille työntekijöille, agentteille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoiminnan tarve tietää.

Pelaajatiliin pääsee vain pelaajan ainutlaatuisella tunnisteella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvattomalta käytöltä. Olet vastuussa kirjautumistietojesi säilyttämisestä luottamuksellisina ja varmistamisesta, ettei niitä voi käyttää kukaan toinen henkilö.

Wir verwenden Cookies.